Dr. Michael Laitman

A félbeszakítás végéig

Ameddig bármilyen, komoly, gazdasági csapás nem történik, terjesztjük ezt a tudást, minden feltétel nélkül, felkészítjük magunkat, kiépítünk egy szervezetet és annak összes részlegét, és dolgozunk az anyagokon. Mostantól megpróbálunk úgy cselekedni, ahogy azt a csoportjainkban tesszük, és ahogy mindazok teszik, akik csatlakoznak hozzánk.

Azonban a valódi terjesztési lehetőségek akkor nyílnak meg, amikor a gazdaságok összeroppannak és a világnak tényleg szüksége lesz a terjesztésre. Nincs értelme komolyabban színre lépni, mielőtt ez a jel a Teremtőtől megérkezne, mert senki nem fog minket meghallgatni.

Először, az elmúlt életstílusnak kell összeomlania, hogy az emberek megértsék, hogy nem vagyunk képesek túlélni ebben az egoista rendszerben, a jelenlegi módszerekkel, a jelenlegi gazdasági és emberi kapcsolatainkkal. A nyugtalanság és a zavargások terjedni fognak világszerte, a kormányok el fogják veszíteni az ellenőrzést az események felett, és a Világbank elveszti az ellenőrzést a pénzügyek felett. A bankok, hitelezők, hitelintézetek, és minden más abbahagyja a normális működést, alig marad funkció, amely legalább az élelmiszer vásárlás minimumára való lehetőséget megadja a számunkra. Gazdasági stagnáció fog előállni, amely mindenkit egyformán fog érinteni és mindenkit a létminimum alá fog lenyomni.

Akkor majd lehet beszélni az embereknek, vagy egy egészen kicsit ezt a helyzetet megelőzően. Azonban a válság nélkül, nincs lehetőségünk kimenni az utcára, és ismertetni a kölcsönös garancia elképzelését. Tudjuk, hogy Baal HaSulam, is megkísérelte ezt, egy közeledő háború feltételei között, amikor minden probléma már ezzel állt összefüggésben. Azonban az emberek még nem érezték ezt az egészet a zsebükön, és ezért nem izgatta őket.

Ugyanez történik am: az emberek csak olyan mértékben akarnak meghallani valamit, amennyire az a zsebükre hat. Eddig a tüntetések csak a Wall Street környékét, és néhány más helyet érintettek, azonban biztosak lehetünk abban, hogy ezek ki fognak teljesedni ebben az évben.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,627 seconds.