Dr. Michael Laitman

Ki mondta, hogy nekünk egységre kell lépni?

Kérdés

Miért kell a világnak, az egységről való tudást, egy olyan szervezettől megkapnia, amelyet nem ért, sőt, amely Izraeli kiindulású?

Válasz

Ez olyan emberektől származik, akikben felbukkant, egy sürgető, belső vágy, az életük értelmének felfedezésére. Ez a törekvés biztosítja a számukra, a teremtés céljának és programjának feltárását, majd megvalósítását. Ezeket az embereket nevezzük” Izraelnek.” (Egyenesen a Teremtőhöz) Ez a név ötezer éve létezik, és messze megelőzte Izrael nemzetének a születését.

Ezek az emberek terjesztik el az egység fogalmát a világban. Ez az, ahogy ez történik.

A világ még nem érti, hogy az antiszemitizmus abból a tényből ered, hogy az egység ereje, és a világ egységessége, Izrael nemzetén belül van elrejtve. Az emberek nem akarnak egységre lépni, és pontosan ezért gyűlölik Izrael nemzetét és országát.

Még azoknak is, akik közöttünk tanulnak kabbalát, nehéz elfogadni és befogadni, a kabbalisták szavait. Időről időre megfeledkezünk arról, amit hallunk. Mindezt figyelembe kell venni, amikor terjesztjük a kabbalát.

A prezentációnkat csiszolnunk kell, megédesítenünk és átfogóvá kell tennünk. Nem mutathatunk be embereknek semmit, amíg olyan kérdésük van, amire nem tudunk válaszolni.

„A világnak egységre kell lépnie. Ez nem tőlünk származó feltétel. Ez olyasmi, amit vezető szakértők és tudósok felfedeznek napjainkban. Mi, olyanok vagyunk, mint egy hirdetési ügynökség a számukra, és arról beszélünk, hogy mi az, ami egyre nagyobb mértékben meg fog jelenni. Mi csak idézünk specialistákat, politikusokat, híres embereket, újságírókat, televízió és rádióállomásokat. Mi úgy cselekszünk, mintha az ő képviselőik volnánk, anélkül, hogy feltárnánk azonnal mindennek a belső tartalmát.

A legfontosabb dolog, az embereknek, a változások elkezdése, és később pedig, amikor erre is szükségük lesz, megtalálják a saját útjukat közénk.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.