Dr. Michael Laitman

A válság felhívás a vezetési módszerek változtatására

Vélemény (Michael Khazin, közgazdász km.ru)

A modern politikai és gazdasági élet nagymértékben áthatott külső és belső ellentmondásokkal. A modern politikai osztály elutasítja a válság létének kimondását. A politikusok készek mindenre, de csak azzal a feltétellel, hogy a pozícióik, és a nyereségük se sérüljön semmilyen módon.

Az utolsó tíz évben a politikusok bátran harcoltak minden személyes felelősség ellen, miközben a válság mindig maga a felelősség. A válság mindig elhozza a vezetésváltást, de az utolsó tíz évben minden vezető pénzmágnások által lett kinevezve, így senki nincs, akinek át lehetne adni a vezetést… A pénzügyi mágnások határozzák meg a politikusainkat…

A kereslet fenntartása abban a rendszerben, amelyben pénzügyi és politikai szektor meghatározó, nem engedi a válságból való kilépést. Még beszélni sem szabad az elitnek, a válság létéről. Bármilyen gazdasági tanácsot koordinálni kell, rengeteg lobbista szervezettel.

Más szavakkal, a jelenlegi helyzetét a gazdasági és pénzügyi rendszernek, nem egyszerű megérteni. De tény, hogy emberek, akik felelős pozíciókban vannak, megengedik maguknak, hogy mellébeszéljenek nekünk a világ helyzetét illetőleg, mint hogy számokat mondjanak:” Amikor az istennek meg akarják büntetni az embert, elveszik az eszüket.”

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.