Dr. Michael Laitman

Készülődés a gyűlésre

011. Nov. 2.

Kérdés: Hogyan lehet jól felkészülni egy nagyobb gyűlésre?
Válasz: a felkészülés a következő fokozatra nagyon fontos. Látjuk ezt R. Aslag cikkében, a „Szinaj hegy” címűben. Abban azt kérdik a néptől: „ Felkészültetek a teljes felépülésre? Mert ha készek vagytok a társulásra, mint egy ember egy szívvel, közös vággyal, akkor elértetek a teljes felépülésre. Akkor a vágyatok erre hatszázezerszeresre nő.

Mindenkinek érdemes azt gondolni: „Fontos nekem, hogy társuljak a többiekkel, mert csak akkor tudom kijavítani magamban a rosszat, az önzést, és ellentétére fordítani, a jóra, az odaadásra, a teljesség szintjére a csoport erejével. A teljesség szintjén a vágyam (a felső, teremtő adó-erő általi felépülésre) hatszázszorosára kell nőjön.

Nincs szó arról, hányan vannak éppen ebben a helyzetben: ketten vagy sokezren vagy éppen hatszázezren. Akkor is, ha mind a hétmilliárdan most sikerül eljutnunk a társulás közös vágyához, akkor is hatszázezresnek nevezzük ezt a magasabb szintet.

Csak ha tényleg készek vagyunk a közös vágy miatt a felépülésre csoportba betársulni, akkor kapjuk meg a „felépülés” megvilágítását, a visszavert fényt.

Azzal tudunk felkészülni a gyűlésekre, ha előzőleg eljutunk más eddig a „közös vágyig”.

Ha kész vagyok a részvételre, a társakkal, akkor bevonzom ezt a megvilágító fényt, akkor ez majd segít tényleg kapcsolódni a társakkal. És amikor ez a megvilágítás létrehozza ezt a társulást, akkor külső fényből belsővé válik s feltárul köztünk. Ezen a módon jutunk el a szellemi feltáráshoz.

Ez a megvilágítás működésének feltárulása lesz, amit belső fénynek nevezünk, vagyis e fény forrása feltárulásának, azaz a Teremtőnek.A megvilágító fény feltárulása során sokféle érzésem lesz és felfedezem majd a jobb és a bal oldali oszlopot, a kedvességet és a bölcsességet, s azt, hogy milyen a jelen helyzetem és merre fog fejlődni.

Mert minden feltárulás a kezdettől a végig mutatja a folyamatokat, mint egy hologramm. Benne van a Vég-nélküli világ is kicsiben. Vagyis már az első lépcsőfokon feltárul nekem minden. Tehát a kezdetekben, a készülődésben már megérzem, hogy jó úton járok. /geo/

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.