Dr. Michael Laitman

Összehangoltan az Univerzum elméjében

Amikor mi egyesülünk, érezzük az általános erőt, az általános vágyat, az általános tulajdonságot, és az általános intelligenciát, amely irányít minket. Vele összekapcsolódva egyöntetűnek kell lennünk, és amikor harmóniába kerülünk vele – érezni fogjuk az Univerzális tudatosságot, vagy az “eufóriát, amelyről Vernadsky beszélt.

Más szóval, érezni fogjuk az Univerzum felső erejét, a természet gondolatát, a Felső tervet, annak kezdetét és végső célját. Mi az emberi szintre emelkedünk, tényleg egy szintre a természettel, és meg fogjuk érteni a teremtés gondolatát. Szükséges számunkra, hogy felismerjük és megértsük ezt az állapotot, és megszerezzük ezt az elmét, ezt a vágyat, ezt a tulajdonságot. Hogyan ismerhetjük meg őt?

Ha elkezdünk összehangoltan mozogni, mint egy halraj, harmóniában a körülölelő mezővel, és az a vágyon át mozgat minket, és nem ösztönösen, mint a halakat vagy a madarakat – akkor elkezdjük megismerni ezt a mezőt, a hatalmas gondolatát a természetnek.

Minden probléma lényege, hogyan találjuk meg ezt a mezőt vagy a területet, hogyan csatlakozzunk hozzá és találjuk meg a közös mozgás ritmusát. Ehhez meg kell változtatni magunkat.

Az ember megváltozhat, de csak a környezete befolyása által, mivel ezt látjuk magunkkal és a gyermekeinkkel kapcsolatosan. Ellenkező esetben a természet kényszerít minket a változásra, és ő fogja megtenni egy kegyetlen módon, a “fejlődés nyomása ” alatt. Azért, hogy ez ne történjen, mi már kezdettől fogva úgy kell, hogy mozogjunk, hogy létrehozzunk egy olyan környezetet magunk között, amely állandóan egyre nagyobb összhangra vezet minket, és egy hatalmas közös erő irányába, amely egyetlen a természetben, és akkor ebben a formában megváltozhatunk.  Magunkon belül, egy olyan eszközt kell létrehoznunk magunk körül, amely állandóan felemel, és vele együtt közeledünk a természet erejéhez, amely ma kötelez bennünket, hogy integráltan legyünk összekapcsolódva.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.