Dr. Michael Laitman

Amikor a kígyók megadják magukat

A Zohar, “Pekudei (Elszámolások) fejezete,” 528 rész: Amikor az ember elhagyja ezt a világot, ez az állat megjelenik négy repülő szeráf képében. Szembe repülnek vele, és nem engedik mindezeknek az ítélethozóknak és ítéleteknek, hogy megközelítsék őt. A béke hírnökei veszik körül, amelyek a szeráfok. Amikor ezek mozognak és láthatóak, azok a kígyók és szeráfok, melyek a kígyóból származnak, aki a világon a halál oka, megadja magát.

A kígyó, a szörnyeteg és az angyalok, mindezek nem mások, mint belső erők, melyek alsóbb szintről származnak, mint az ember. Mi azokról a formákról beszélünk itt, melyekben ezek az erők és szándékok mindannyiunkban megjelennek, és hogy a segítségükkel hogyan kapcsolódhatunk egymáshoz, hogyan kapcsolódhat az összes lélek össze, fokozatosan megteremtve egy hálózatot közöttünk ez által, amely egyre teljesebbé és korrigáltabbá válik, és ez által egyre közelebb kerül a valódi Végtelen Világ Malchutja, amely mindig kritériumként szolgált a számunkra. Így mindezen cselekedetekben látnunk kell a közöttünk fennálló kapcsolat erőit.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,607 seconds.