Dr. Michael Laitman

A gyűlés lehetőség a felső világba lépni

Kérdés

Mi legyen a viszonyunk azzal a társunkkal, akinek van lehetősége és mégsem jöün el a gyűlésre (az országosra)?

Válasz

Ha valakinek van lehetősége és nem használja ki, az nagy kár tényleg. Nyilván fogalma sincs, mit veszít ezzel. Meg kell értenünk, hogy az a dolgunk, hogy mindenkinek sajátos körülmények teremtődnek a teremtő által. És ezeket a körülményeket kell kihasználni a lehetőségeink javítására.

De világos, hogy mérlegelni kell mindent, nem veszíthetjük el emiatt a munkahelyünket, nem tekinthetünk el a jegyekkel való spórolási módoktól, s emiatt nem kerülhetünk ellentétbe a családtagjainkkal. De ha a racionális mérlegelés után kiderül, hogy van módunk elutazni, de nem használjuk ki ezt, ez annak a jele. hogy még nem fektettünk be elegendő erőfeszítést abba, hogy követeljük magunknak a szellem világába belépést. Akkor nem panaszkodhatunk senkinek, se nekünk, se a teremtőnek, senkinek. Az ilyen emberek egy idő után teljesen elhagynak minket. Igyekeznek ezt igazolni maguk előtt, befeketítenek minket, a módszert és eltávoznak. (geo)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,685 seconds.