Dr. Michael Laitman

A bölcsek szava elér minket álmunkban is

Kérdés

Ha megkérdeznénk az embereket, mindenki azt mondaná a csoportból, hogy szeretne gyorsabban haladni az odaadó szolgálat felé. Mégis úgy érzem, megelégedünk az ön kérdéseinkre adott válaszaival. Az órára még vággyal, hiánnyal jövünk a közös felépülésre, s aztán mégis valahogy belealszunk sokszor. Hogy lehet a haladást állandósítani és gyorsítani?

Válaszom

Mellettem nem maradhattok hiányban. Noha nekem is megvannak a hiányaim, de a veletek való viszonyban én a teljességet hordozom, mert magasabb szinten vagyok. Tehát aki hozzám kapcsolódik, teljességet érez, mint az anyja, vagy egy felnőtt karjában a gyermek. Mint aki néha kérdez valamit a felnőttől, de általában megelégszik a felnőtt megingathatatlan szilárdságával, biztonságban érzi magát, megnyugszik tehát s elalszik a szülő karjában.

Az az igazság, hogy nekem az még jobb is, ha alszanak sokan az előadásom alatt. Mert így még jobban beléjük hatol a tanítás. Nem számít, ha elalszanak az óra közben. Nem kell egész idő alatt lángolni. “A bölcsek szavát nyugalomban értjük meg.” Itt nem arról van szó, hogy a bölcsek nyugodtan beszélnek, hanem hogy a bölcsesség belőlük úgy árad, mint a víz innen oda, s megnyugtat, s így ténylegesen el tud jutni az emberekhez.

Nem kell aggódni, rendben van az, hogy néha az emberek elalszanak az óráimon, mert  amikor megkapják a “visszaverődő fényt”, a gyógyulás vágyának megvilágítását, akkor majd gyakrabban lesznek éberek.

geo

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.