Dr. Michael Laitman

ARI Kutatóintézet: találkozó az ENSZ-ben

Kedden Seth Bogner, az ARI Intézet Igazgatósági tagja és az Amerikai Vezérigazgatója találkozott az ENSZ Főtitkárának Ban Ki-Moonnak a stábjával. Ez a megbeszélés a szeptemberben lezajlott találkozott követte, ahol a Dr. Asha Rose Migiro főtitkár-helyettessel találkoztak. Mr. Bogner bemutatta az ARI Intézet integrált Oktatási programját, melyet a világ számára dolgoztak ki. Ismertette a véleményünket a válságról, gyakorlati oldalról megközelítve ezt, és hogy az oktatási program lehet a szükséges hosszú távú megoldás a szociális és globális változásokhoz.

2012.január. 1.-től, a főtitkár a második ciklusát kezdi meg a ENSZ élén, és az oktatást nevezte meg a legfontosabb programpontnak, az új adminisztráció számára. A második ciklus beiktatási beszédében aláhúzta, hogy „fejleszteni kell az egységre irányuló képességeinket,” és „még több közös pontot kell összekapcsolni, a világban megjelenő kihívások kezelésére.”

Az ENSZ láthatólag készen áll az általunk hordozott üzenet meghallására. Kérték a véleményünket a főtitkár oktatási tervéről, és együttműködést ajánlottak, hogy segítsünk a program tovább fejlesztésében. Az ezt követő megbeszélések már be vannak ütemezve. Mivel nem lehetünk az ENSZ-szel való együttműködés sikerében, nagyon reméljük, hogy a tény, hogy az ENSZ-ben megvan a szándék, hogy figyeljen ránk, egy hatalmas áttörésre ad lehetőséget, amit felhasználhatunk az egységre vonatkozó üzenetünk széleskörű terjesztésére az egész világon.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,163 seconds.