Dr. Michael Laitman

Beburkolva az egység felhőjébe

Kérdés

Mit jelent az, hogy az összes gondolatunkat és vágyunkat a Teremtő felé kell irányítanunk? Hogyan vonhatjuk bele a Teremtőt ebbe a teljes folyamatba?

Válasz

Először, minden meg kell tennünk, ami tőlünk függ, annak érdekében, hogy érezzük, az egységet. Állandóan éreznünk kell, ezt az egységet, a zavarok felett, melyeket megtapasztalunk a gondolatainkban és a vágyainkban. Lényegtelen mit teszek, megteszem, miközben azt érzem, a csoport belém van foglalva. Ha valaki tudja, elképzelheti, hogy a Teremtő is kitölt minket és bennünk van.

Figyelmeztetek mindenkit: nem leszünk képesek fenntartani a konvención érzett egység érzetét sokkal hosszabb ideig. Sokkal nagyobb akadályok fognak felbukkanni, és képtelenek leszünk a barátokhoz kapcsolódni, biztosan elfeledkezve a Teremtőről.

Ezek a problémák azért jelennek meg, hogy a csoporthoz kapcsolhassam magam, és kérhessem a Teremtő segítségét, hogy kapcsoljon össze minket. A Teremtő az adakozás és a szeretet minősége, és én azt szeretném, ha az adakozás lakozna közöttünk.

Ha nem fizikai testeknek látjuk magunkat, hanem inkább lehunyjuk a szemünket és érezzük a mezőt, amelyben megosztjuk a közös érzékelést, akkor azt, aki stabilizálja, érzi, és fenntartja ezt az érzést, a fő erőt, amely elrendezi, teremti, és fenntartja mindezt, nevezzük Teremtőnek.

Az adakozás ereje a teremtésben a Teremtő, az Ő elülső arca, és az adakozás ereje pedig aŐ hátulsó arca. Én egy fekete pontja vagyok a „hiányból való létezésnek,” (Yesh Mi Ain)” amelyben mind az adakozás, mind a megszerzés ereje megtalálható.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.