Dr. Michael Laitman

A természeti katasztrófák ellen

Kérdés

A Le Monde szerint egyre növekszik a tengerek vízszintje, már 50 éve melegednek az óceánok, olvadnak a jégtömbök a sarkokon, menekülnek az állatok és madarak Északra, a földfelszín is melegszik. Mindez hasonlatos a kis jégkorszakhoz az 1640-es években, amikor rengeteg háború tört ki. Az időjárás befolyásolja a vallást, a politikát, a gazdaságot. Mit tehetünk?

Véleményem

Minden eltérés a megszokott pályától, amennyiben másképp nem megy, minden szerkezet esetében hasonló folyamatokat mutat. Hatnak ránk és a mi irányulásunk is bal-ról jobb-ra tér el a természeti egyensúly terén (ami azonos a teremtőbe való beolvadással). Képesek vagyunk ellenállni a kellemetlen hatásoknak (a csapásoknak) a természetünk változtatásával , ha a belső felépülés, a javítás útjára lépünk, vagyis ha minél inkább hasonlítunk a teremtő-adóra (a csoporton belül), azaz a szeretet , a felépülés üzenetének továbbításával. (geo)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,633 seconds.