Dr. Michael Laitman

Egy kis provokáció

Vélemény (Matteo Cazzulani, újságíró)

Londont gyakran vádolják azzal, hogy az USA hallgatólagos beleegyezésével, egy állítólagos összeesküvést szervez Az Európai Egyesült Államok alapítása ellen. Ezek az elméletek divatosak az Amerika ellenes beállítottságú emberek köreiben, és a különböző globalizációellenes mozgalmakban.

Mi van, ha a megoldás a problémákra nem egy szorosabb EU egység, hanem a trans-Atlanti viszonyok megerősítése, biztosítva, hogy a gazdasági válság Európában megosztott legyen az Egyesült Államokkal?

Talán a globalizált világ gazdasági dzsungelében, amelyet a fejlődő ázsiai tigris, a brazil jaguár és az orosz medve uralnak, a tényezők által, amiket az úgynevezett BRICS rövidítés jelöl, a helyzet értelmet adhat a Nyugati országoknak, egy közös érdek és érték mentén való egyesülésre, amely megtámasztja a civilizációnkat, a szabad piac, és egyéb előnyök, demokrácia, emberi jogok, hatalmi ágak elválasztása, a szociális igazságosság, a tulajdon védelme, és a civil kezdeményezések által?

Hozzászólásom

Nem maradhat fenn olyan döntés, és nem lehet sikeres, amely valaki ellenében van, és nem valakiért. A kapcsolat mindig ajánlott, azonban most mindenki számára ki kell nyitni a kapcsolódás lehetőségét, és biztosítani kell a teljes egység végrehajtását. Csak akkor vezet az minket ki a válságból, a szenvedés útjáról, a teljes egység felé, egy tudatos, univerzális integráción keresztül.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.