Dr. Michael Laitman

Japán pénzügyi helyzete egyre rosszabb

A hír (forrás Bloomberg)

„Japán pénzügyi helyzete minden nap, minden pillanatában egyre rosszabb.” – mondta Takahira Ogawa, a Singapúri Standard & Poor független minősítőnek igazgatója, egy interjúban.  A kérdésre, hogy ennek a jelentése, hogy közeledni látja Japán költségvetésének megvágását, azt válaszolta, „hogy helyesebb azt mondani, közeledik az ország leminősítése.”. Azonban a helyzet romlása olyan fokú, egyáltalán nem olyan, mint amiben ma mozgunk.

S&P negatív kilátásokat jósolt április óta. Ogawa szerint a nemzetnek egy átfogó megközelítésre van szüksége, az adóságok csökkentésére, amely kormányzati oldalról elérte az egy quadrillió yent, ami13 trillió dollár, évente márciusban, ahogy az ország elkezdte kifizetni a helyreállítást a földrengés után.

„Az európai események azt bizonyítják a számunkra, hogy amikor valaki elveszíti a piacai bizalmát egy ponton, a helyzet gyorsan romlani kezd.” – Ogawa szerint. „A politikusoknak cselekedniük kell, meg kell érteniük, hogy kifutnak az időből, hogy megoldják a nemzet pénzügyi problémáit. Ha nem cselekszik valaki korán, még nehezebb lesz megnyerni a piac bizalmát.” – mondta.

Hozzászólásom

2012-ben több ország fogja utolérni Japánt és az Egyesült Államokat. Az általános válság ösztönözni fogja a világot, hogy állandóan vizsgálja felül az élettel való viszonyát, azaz az adás és megszerzés egyensúlyát, a legnagyobb kielégülés elérésének érdekében való életet, az Ádám szintjén való létezés feltárulását, ami a kölcsönös adakozás és megszerzés szintje, egy közös edényben. Ebben az emberiség fel fogja tárni a létezés következő szintjét, végtelenség és a tökéletesség világát.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.