Dr. Michael Laitman

A születés öröme

Optimista vagyok. Azt gondolom, csodálatosan haladunk előre. Én jobban és jobban nyomlak benneteket, de bizonyosan minden pillanatban boldog vagyok, hogy minden ilyen gyorsan tárul fel.

Fenn kell tartanunk az elismerést és az örömöt, és nem szabad kicserélnünk ezt szomorúságra. Még az elégedetlenség is csak abból fakadhat, hogy boldogok vagyunk és valami nagyobb felé sóvárgunk. Más szavakkal, boldognak kell lennünk a vágy miatt ami bennünk ég, és ha nincs is vágyunk, boldognak kell lennünk, hogy érezzük és megértjük mindezt. Ha egy személy kapcsolódik a spiritualitáshoz, akár egy kicsit is, már úton van. Csak egy pillanatig kritizálhat vagy lehet szomorú, azért hogy azonnal visszatérjen a boldogságba és szándékba.

Minden számításnak megfelelően (annak ellenére, hogy lehetetlen azokat elvégezni), a megváltás határán vagyunk. Még Baál HaSzulám is írt erről, és még helyesebb ez napjainkban, ilyen sok idő után, ilyen sok erőfeszítés után, amit befektettünk.

Biztos vagyok benne, hogy egy csodálatos szakaszon megyünk keresztül a felkészülésen most, az áttörés előtt, amelyik bármelyik pillanatban megtörténhet. Tehát ez nem függ semmilyen eseménytől, amit a jövőben tervezünk.

Fenntartunk egy csodálatos és erős kapcsolatot. A kongresszus új kapcsolati szálakat kötött minden csoport között, a fizikai távolságok ellenére, a melegség már szétoszlik közöttünk. Van már egy összehegesztett pont, ami kapcsolatot teremt közöttünk és ami azelőtt nem létezett. Ez már a spirituális Kli kezdete (edény vagy vágy), ami fenn fog tartani és megment minket.

Át fogunk jutni az akadályokon, és ezt megtéve új erőfeszítéseket adunk hozzá ehhez a ponthoz – és meg fogunk születni.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,140 seconds.