Dr. Michael Laitman

Logaritmikus nagyítás

A kapcsolatunk erőssége egymással olyan mértékű kell, hogy legyen, hogy megtörténjen az összekapcsolódás, az “adakozás” érdekében”, a “kölcsönös garanciában”. A mi közös edényünk százszorosan nagyobb lesz vagy ezerszer az egyéni kapacitásnál. Ha ezer ember mindegyike egy grammot akar, amikor összekapcsolódunk, akkor együtt nem ezer grammot jelent, hanem a több százmilliót.

Mikor valaki belevegyül a csoportba, és összekapcsolódik mindenkivel, és megszerzi az egész csoport erejét, ezzel az erővel összekapcsolódik ismét mindenki mással, és ez által mindenki már bele van foglalva mindenkibe, ő jóval megsokszorozza az erejét. Így mindegyik megsokszorozva az erejét, ismét integrálódik mindenki mással önmagán belül. Így többszöröződik a 4-ik, 8-ik,  végül a 16-ra hatványra.

Csak egy ilyen módon jutunk el a spirituális beteljesedésre, és nem egy szimpla kapcsolat formájában. Ha mi összekapcsolódunk a kölcsönös garancia feltételével, megszerezzük a kapcsolat erejét, és olyan integritás jön létre az edényen belül, amely megengedi számunkra, hogy felfedezzük a Fényt, amely előttünk van. Ez már az edény azonossága a Fénnyel.

Mert másképp az edény gyenge, nem is képes felfedezni a Fényt. Ez olyan, mint amikor a bankba megyünk és pénzt kérünk, és ők mondják neked: “Oké! Adhatok neked egy millió dollárt, de akkor adjál fedezetet!”

De ha nekem nincsen semmilyen fedezetem, akkor én nem kapok semmit. Ez az értelme a spirituális edénynek. Ami a különbség a spiritualitás és a korporalitás között, az a kapcsolódás ereje, az odaadás, amit képesek vagyunk egymás irányában elérni, a Felső Fény irányában, amely egy olyan hatalmas kapcsolat, amely ennek megfelelően alkalmassá válik, a Fény befogadására. Akkor ez a kapcsolat közöttünk egyre hatalmasabbá válik.

Tehát,  mi meg kell növeljük a kapcsolat intenzitását, többet és többet. Így épül fel a spirituális edény. Ez az egyetlen dolog, ami hiányzik nekünk. A Felső Fény teljes nyugalomban van, csak a vágy hiányzik.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,636 seconds.