Dr. Michael Laitman

A Fény folyása által elsöpörve

A rendszer egy olyan módon van elrendezve hogy az ember aki az élet értelmét keresi mindig talál egy tanárt. Ha most valamilyen illető felébred a világ másik oldalán tele mindenféle anyagi élvezettel, mégis elkezd szenvedni és a szívét marcangolni, hogy nem képes az értelmet megtalálni, kétségtelen, hogy „véletlenül” ránk talál az interneten. Vagy elrepül valami országba és hirtelen felfedezi a könyvünket valami üzletben.

Ez kétségtelenül meg fog történni, mivel mindez a vágy terepén történik. Nem kell ránéznünk emberekre, könyvekre, anyagi tárgyakra – ők mind annak az energiának a testet öltései, ami folyamatos mozgásban létezik, hogy elérje a belső egyensúlyt.

Nem aggódom olyan személyek miatt, akikben a szívben található pont felébred, mert abban a pillanatban, amikor szüksége van rá, minden fontos dolgot meg fog találni, amire szüksége van. Remélem, hogy egyszer egy barátom és én minden este leültünk kabbalás könyveket olvasni, és megpróbáltuk azokat egyedül tanulmányozni. Nyilván semmit sem értettünk belőlük. Én hirtelen azt mondtam neki, „Menjünk Bnéj Brakba és találjunk magunknak egy tanárt.”

Tökéletesen emlékszem erre a pillanatra. Először gyorsan elmondtam a mondatot, és csak aztán kezdtem el gondolkozni rajta hogy mit is mondtam. Ez így működik: Azonnal a húsban, amikor egy belső potenciál a spirituális töltet elérésével egy új erőtérrel lépsz kapcsolatba, és  a te tölteted és ez a mező olyan összeillést ér el, hogy ennek a mezőnek, a Fénynek, különböző szintjén kezdesz el folyni. És ez a folyás ismét elhoz téged az egyensúlyi állapotba, csak most egy másik szinten.

De fizikailag úgy fejeződik ki az egyensúly érzése, hogy találsz egy tanárt, és eljössz egy helyre ahol kitöltődést vagy képes kapni. Egy kabbalista ránéz erre, és látja hogy minden belül történik, mint ahogyan egy számítógépes képernyőt is néz, a másik oldalról, belülről.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,609 seconds.