Dr. Michael Laitman

A nép az új kormány

Kérdés

Tegyük fel, hogy elkészítettük az integrált oktatási kurzust. Meg van nekünk. Hova fordulunk vele? A kormányhoz?

Válasz

A kormányhoz, a közösséghez, a tudósokhoz, akiken keresztül hirdetni fogjuk, de továbbra is terjesztünk az interneten és az többi lehetséges csatornákon is. Ma, a kormány csak egy nagyon kisközösségi és az állami oktatással foglalkozik. Úgy tűnik, hogy egyébként félre áll, passzív, és a funkcióit csökkenteti. Körülötte forognak minden féle gazdasági programok, társadalmi, oktatási és különböző csoportosulások. Milyen funkciók maradtak valójában a kormánynak? Még az egészségügyi rendszer sincs az ő ellenőrzésében, és a katonaság is már fizetett.

Látjuk, hogy a királyságok maradtak fenn, a parlamentek lassan elhalványulnak és eltűnnek, és helyükbe új, független rendszerek jelennek meg – társadalmi, gazdasági és politikai rendszerek-, amelyek nincsenek közvetlen kapcsolatban a kormánnyal.

Egyáltalán nem kötelező, hogy a kurzusainkat a kormányok segítségével adjuk át, viszont mindenképpen át kell, hogy menjenek az oktatási rendszereken. Ez az oktatás nem a gyermekek oktatása, nem szakmai, vagy műszaki oktatás és nem is felsőoktatás. Ez az embereknek az általános oktatása. Ez az új emberiség felépítése, amely nem éli túl másképp a válságot.

Jelenleg egy nagyon komoly kapcsolatban vagyunk az UNESCO-val és az ENSZ-el. Megvannak a saját képviselőink, amelyek mint tanácsadók szolgálnak világszervezetek számára.

Különben, nem látok szükségét annak, hogy kapcsolatot vegyünk valakivel a népen kívül, különösen amióta a megjelent az internet. Szerintem, még mindig nem értsük eleget az új irányítás szerepét. Csak helyesen kell, hogy használjuk.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,110 seconds.