Dr. Michael Laitman

Az élő Föld szimulációs projekt

Hír (forrás: Refreshing News)

Az Európai Unió összességében 900 millió eurót költ egy olyan számítógépes rendszer létrehozására, amely előre jelezheti a szerencsétlenségek végigsöprését és a fenyegető pénzügyi összeomlásokat.

Az Élő Föld Szimulációs Projekt (Living Earth Simulator Project LES angolul), amely vezető tudósok támogatását élvezi, minden esemény szimulálására törekszik a bolygón, felhasználva mindent, a Twittertől, a kormányzati statisztikákig, kibocsájtva szociális trendeket és előre jelezve ez által az eljövendő gazdasági válságokat.

Az internetről összegyűjtött mérhetetlen mennyiségű adatok alapján, a folyamatok irányait a világ legnagyobb teljesítményű számítógépeinek alkalmazásával elemzik ki.

Az elképzelést, miszerint össze kell gyűjteni óriási mennyiségű adatot különböző forrásokból, majd analizálni azokat a legerősebb számítógépekkel, a Daily Mail nevű újság Dirk Helbingnek tulajdonítja, aki a projekt egyik vezetője, a Svájci Szövetségi Technológiai Intézeten belül, ahogy azt ő maga nyilatkozta a Sunday Timesban.

Sok bajunk van manapság – beleértve a szociális és gazdasági instabilitást, háborúkat, betegségeket – melyek az emberi viselkedéshez kapcsolódnak, pillanatnyilag egyáltalán nem értjük hogyan is működik a társadalom és a gazdaság valójában. – mondta Helbing.

Hozzászólásom

Tudósok nem fogják megérteni világ jövőjét addig, ameddig ö maguk nem válnak a természethez hasonlóvá, integrált gondolkozással, és szeretettel minden irányban, ami körülveszi őket. Akkor majd felfedezik, a természetben elrejtett kapcsolatokat, az adakozás, a szeretet és a kölcsönös garancia kapcsolatait.

Ezek rejtettek az ember elől, mivel nem tudja ezeket felfedezni az egoista tulajdonságokon keresztül. Szükségünk van a természet egy ilyen ellenőrző eszközére, de ez csak a korrigált emberben létezik. Ezt a projektet kell „Integrált oktatásnak” nevezni, és minden érdeklődő megkaphatja ezek keresztül a lehetőséget a természet „rejtett” erőinek a feltárására.

Ezek titkosak, mivel az ember egoista, a természet pedig altruista. De a természettel való egyezés megszerzésének fokozata mértékében, az ember feltárja a globális irányítási rendszert, ő maga is a rendszer részévé válik, aktív elemévé. A hasonlóság fokozatának mértékében belefoglaltatik a rendszerbe, veszi át a funkcióit, és válik a világ mesterévé, mivel ő maga lesz a szeretet a világ irányába.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,109 seconds.