Dr. Michael Laitman

Közös vagy külön oktatás?

Kérdés

Milyen kell, hogy legyen az osztály összetétele az integrált oktatási kurzusokon? A férfiak és a nők tanulhatnak együtt, vagy jobb külön, mint például a gyermekek oktatásában?

Válasz

Azt hiszem, hogy el kell távolítani a zavaró elemeket, amennyire csak lehet. Amikor a férfiak és nők együtt ültek a kurzuson, ez általában sok zavart okozott. Még mindig emberi lények vagyunk, és normális ösztöneink vannak, de amíg tanulunk jobb eltávolítani a zavarokat.

Mai napig is léteznek a világban különféle oktatási intézmények. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez az oktatás hatékonyabb, mint a közös oktatás. Így kívánatos elkülöníteni a férfiakat a nőktől.

De egy bizonyos előkészítés után, női és férfi csoportokat, lehetséges összekötni, az egységes és kölcsönös témák, és felvilágosítások számára. A tanulmányozott anyag alapján megváltoztatják a világnézetüket egy objektív integrált világnézetre. Akkor lehet majd látni, hogyan fejlesztenek ki beszélgetéseket ahhoz, hogy létre hozzanak egy új kölcsönös viszony rendszert. Amikor megvizsgálják egymást, létre fognak hozni valami közöst, ami nem férfi, sem női, hanem valami közös, a következő teljes társadalomnak a prototípusa.

Ott majd meg kell és lehet beszélni, a gyermekek és a szülők közötti viszonyokat, ahol a beszélgetések átölelnek több generációt, ezeket a problémákat tisztázni lehet, a megoldásokat megbeszélni, és csak akkor kell végrehajtani, amikor mindenki egyetért.

DANA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.