Dr. Michael Laitman

Az egyetlen mód arra, hogy bemenjünk a Felső Világba

Rabas „Barátok szeretete” című cikkében (rövidített verzió): Az egyetlen mód hogy behatoljunk a spirituális világba és új érzékelést érjünk el az hogy van egy pár ember, akinek van egy kis vágya rá, hogy kimenjen az egoizmusából. Viszont nem tudják ezt függetlenül megtenni, külső segítség nélkül. Még akkor is ha megpróbálnak találkozni és összekapcsolódni, nem tudnak. Azért hogy képesek legyenek kapcsolódni, az általános Fény hatására van szükség. Mivel a Fény az Egytől jön, Egyeditől és Egységestől, ez egységes vággyá egyesíti a vágyainkat. Minden ember egy egyesült teremtést érez, amikor az ő vágyaival olvadunk össze, és a Fény kitölt minket.

Mindegyikükben megvan a lehetőség, hogy feltárja az adományozás tulajdonságát, de nem tudja egy cselekedetben megvalósítani azt. Viszont mindegyikük belemegy a csoportba. Ha minden ember, aki belemegy a csoportba, lealacsonyítja magát a csoport előtt azzal hogy elfogadja a feltételeit, akkor ez a csoport egységes testté válik, egyetlen vággyá.

Tegyél meg mindent amire erőd telik, és a megváltás azonnal el fog érkezni Fentről, ahogy bizonyos mértékű erőfeszítést teszünk az egységbe. A legfőbb dolog, amivel ma szembenézünk, az a barátok egysége. Az egyetlen célunk, hogy elérjünk egy ilyen egységet, erőfeszítést, és szándékot közöttünk, hogy ez vonzza a Fény hatását, és a Fény be fogja fejezni a munkát azáltal hogy egységre visz minket. Tegyünk több és több erőfeszítést ebben a dologban, ez minden hiányosságunkra orvosság lesz. Végül, amikor mind egységre léptek, hasonlóvá váltok a Fényhez.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,639 seconds.