Dr. Michael Laitman

Csatlakozz az egységhez

Kérdés

Ma Egység Napot tartunk a Világ Kliben, amin egy különleges leckét hallhatunk, egy szemináriumot és a barátok találkozóját. Ezen a napon hogyan vagyunk képesek fenntartani az egység helyét, amit a kongresszuson hoztunk létre?

Válasz

Meg kell újítanunk ezt az érzékelést az új feltételek hátterében. El kell képzelnünk az összekapcsoltságunk hálózatát, az egység állapotát amiben létezünk. Éreznünk kell, hogy ez az egység működik. Meg akarom élni ezt, és ennek az érzékelésnek folyamatossá kell válnia a számomra. Azáltal hogy benne vagyok, szeretném megkülönböztetni az érzést és az elmét ebben: mennyire egyesülünk az érzelmeinkben és a szándékainkban. Kölcsönös garanciát akarok érezni belülről, kölcsönös támogatást mindenki között.

Amikor ebben a hálózatban vagyok, nem kell kiabálnom, hogy meghalljanak. Azt kérem a barátaimtól, akiket a részeimnek képzelek el, hogy ne felejtsenek el engem. Végül is, lényegében, én vagyok az akinek segítségre van szüksége. Ennélfogva csatlakozni akarok hozzájuk, akik már eggyé egyesültek.

És az Egyetlen egy táruljon fel az egységünkben, akin kívül senki nem létezik. Ő teremtette meg ezt a rendszert, megformálta, és aktiválta, hogy végül, az erőfeszítéseink megtételével feltárjuk Őt, és elérjük az egységet Ővele.

Ezeknek a gondolatoknak folyamatosan foglalkoztatniuk kell a személyt, egészen amíg a saját szemeivel nem látja ezt a rendszert.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,856 seconds.