Dr. Michael Laitman

Boldogság a válságban

A hír (forrás: GALLUP)

Több európai szenved, mint virul, több országra kemény csapást mért a válság, beleértve a számos, már bemutatott vagy bevezetés alatt álló megszorítást. Minden ötödik állampolgár él olyan életszínvonalon, amely elég szegény ahhoz, hogy szenvedésnek legyen tekinthető Bulgáriában, Romániában, Magyarországon, Litvániában és Portugáliában. A legnagyobb szakadék a virulás és a szenvedés között Bulgáriában történik, ahol 45 százaléka szenved az embereknek és 5 százaléka virul mindössze.

A Gallupp az alapján osztályozta a válaszadókat, hogy azok virulnak, vagy szenvednek, hogy azok hogyan értékelték a jelenlegi és a jövendő életüket egy 0 és 10 fokozatú lépcsős skálán, amelyet úgy nevezünk, hogy Cantril Ön- biztonságra törekvési Skála.

Hozzászólásom

Végül egy szürkületben és lezuhant szellemiségben fogjuk találni az emberiséget, a saját fejlődése eredményeképpen. De fontos megérteni, hogy ez nem a vég, hanem a kezdet! Azonban összehasonlítva ezt az előző állapottal, nehéz a jövőt látni, mivel ellentétes az egoista természetünkkel, így az újfajta tudás terjesztése nagyon fontos, és elkerülhetetlen, ami maga az integrált nevelés.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.