Dr. Michael Laitman

Emelkedj a sorsod fölé

Kérdés

Mint pszichológus, jól el tudom képzelni, hogyan tanulhatják az emberek, az integrált oktatási programot 3-5 éven át. Mit gondol a Rav, hogy léteznek idő korlátok vagy, hogy az emberek egész életükön át fognak tanulni?

Válasz

Addig, amíg az egész emberiség nem lép maximális együttműködésre a természettel, amikor ösztönösen mindannyian belsőleg kapcsolatban nem leszünk vele, és nem kezdünk el összhangban dolgozni vele – nem látok lehetőség, hogy vissza tudjunk vonulni vagy megtagadni. Minden esetben, a természet azonnal kötelezne minket, ismét, csapások által, hogy egyensúlyra kerüljünk vele.

Mi lesz, miután elérjük ezt az helyzetet? – Nem tudom. De mindenképpen, ahogy ma látjuk, a fejlődési tendenciát, a természet viselkedését velünk szemben, látható hogy ő vezet minket a teljes harmónia állapotához.

Kérdés

Más szóval, ebben a módszerben van valami magasztosabb cél, amelyhez érni fogunk a végén?

Válasz

Úgy gondolom, hogy ezzel együtt az ember meg fog szerezni olyan mélységű információkat a létezéséről, amelyek a testen kívülre mutatnak.

Mi egy bizonyos időt a testünkben létezünk, de az információ, minden felfedezési módján, örökkévaló. Most, az információ a testen keresztül mutatkozik meg, de lehetséges, hogy feltárja magád előttünk más formákban is.

Valójában, itt kilépünk a fantázia szintjére. Lehetséges azt gondolni, hogy ez a magasabb világ, egyfajta élet a halál után. De tényleg, mi kimegyünk olyan szintekre, amit sokan, mint például Wolf Messing (lengyel pszichológus) már megállapítottak, hogy, a mi világunk magasabb szintjei.

Azt hiszem, hogy világunk minden embere ezt megtudja szerezni. Szóval, az ember túlemelkedik a véletlenen, a sorsa fölé.

BD

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,639 seconds.