Dr. Michael Laitman

Hasonlóság és önkifejezés

Kérdés

Tudsz példát mondani egy olyan emberek közötti kapcsolatra, amit integráltnak tekinthetünk?

Válasz

Egy integrált kapcsolat akkor van, amikor az ember egy kiegyensúlyozott módon kap meg és adományoz. Ha az emberek közötti kapcsolat ilyen módon működik, ez azt jelenti, hogy integráltan összekapcsolódnak.

Nem akarom ismételni magam, vagy hogy szocialistaként vagy kommunistaként hallatszódjak, mert ez legkevésbé sem vagyok, de az integrált társadalom az, amikor mindenki a saját szükségleteinek megfelelően kap meg, és a társadalomnak annak szükségletei szerint ad. Ez egy integrális és globális összekapcsolódást jelent.

Ilyen feltételek alatt kap élvezetet a személy, és azzal van kitöltve az ő érzékelésében, amit ő felfedez ebben az integrált kapcsolatban. Kiderül, hogy minél többet adományoz másoknak, annál jobban kapcsolódik egy integrált társadalomhoz, és annál több kitöltődést kap általa. Elkezdi felfedezni ezt a rendszert, belehatol, és hozzá tartozik.

Ő egy leválaszthatatlan részévé válik ennek a rendszernek, mint egy elektromos egység, ellenállás vagy kondenzátor, amit az áramkörbe ágyaznak, ahol a rendszer elkezd rajta dolgozni egy általános harmóniában, és érzi hogy átmegy rajta. A személy elkezdi megérteni, hogy ő hasznot kap abból, hogy teljesen a rendszerre van kapcsolva. És nem veszíti el az egyéniségét, amiért hozzáadja magát, az ő tulajdonságait. Ha egy kondenzátor vagy, akkor ez a szereped, ugyanez van egy ellenállással is, és így tovább. Lényegében az maradsz, aki vagy.

A természet készakarva teremtett meg minket egy bizonyos módon, pontosan azért hogy mindenki számára lehetővé tegye hogy integrálisan kapcsolódjon az általános rendszerhez az ő maximális megvalósításán keresztül. A személyes, egyéni és egyedi részvételed nem mond ellent a teljes rendszer integráltságának; éppen ellenkezőleg, megengedi neked az abszolút önkifejezést.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,641 seconds.