Dr. Michael Laitman

New Jersey leggazdagabb régiója vezető helyen az élelmezési segély résztvevői között

A hír ( forrás: Bloomberg)

“A new jersey-i  Hunterdon County, a lovardáiról és hétvégi házairól híres dombos terület, ahol a múlt év átlagos jövedelme majdnem 100000$ volt, meglepő új résztvevője a szövetségi élelmezési segélyeknek.”

“Az élelmezési segélyek százaléka az Egyesült Államokban, amit a háztartások használnak, több mint duplájára nőtt hatból a 10 leggazdagabb régió között az országban, mivel több lakos munka nélkül találta magát, és képtelen volt eladni az otthonát. A régiók között Hunterdon County növekedett leginkább ebben, a Bloomberg adatai szerint.”

„”Néha Mercedes-szel jönnek az emberek” mondta Gina Davio (41) a Fisherman’s Mark programigazgatója, aki a non-profit szolgálattal foglalkozik Lambertville-ben, egy 3900 fő lakosú városban a Delaware folyó mellett. „Néha nem viselnek mást csak Ralph Lauren-t, de sosem tudhatod: Talán ez minden ami megmaradt nekik.”

„”Sok családot látunk, aki régen sok pénzt keresett és átalakuló-állapotban vannak – akár válás, munkanélküliség, vagy orvosi számlák miatt – nincs meg már a képességük rá, hogy ugyanolyan módon éljenek mint azelőtt” – mondta Davio.”

Hozzászólásom

Azért van válság, hogy kétségbeessünk és rávegyen minket hogy észrevegyük az okát:  az egoizmusunkat és az ellenállásunkat az egység irányában. Persze ez még nem a gonosz felismerése, de úton vagyunk afelé.

Miután felismertük, hogy az egoizmus az oka minden szenvedésünknek, az emberek gyorsan megtalálják a módot, hogy fölé emelkedjenek. Sokan ösztönösen megtalálják az anyagainkat és meglátják a válság okait, a szükségességét és a célját.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.