Dr. Michael Laitman

A munka helye

A mi munkánk, éppen úgy mint bármilyen munka, három fő részből áll: a munkahelyről, az eszközből, hogy megcsináljuk a munkát, és a tudásból hogy mit kellene tennünk. A munkahely a romlott rész, a részlet, anyag, gépezet vagy rendszer, amit korrigálnunk kell. Ez a rendszer a legfőbb dolog számunkra. Meg kell értenünk, hogy benne kell lennünk. Ez összetört és elő lett készítve a munka számára.

A kísérleteink során hogy aktiváljuk a rendszert, fel kell fedeznünk a hibás működését, ahogyan egy hibás működést egy motorban is felfedezünk amikor megpróbáljuk elindítani azt. Ekkor megpróbáljuk meghatározni, hogy pontosan mi lehet az, ami nem működik. Az orvosok is teszteket hajtanak végre, leellenőrzik a testet, hogy felállítsák a diagnózist a beteg és egészségtelen részekre vonatkozólag. Ez egy lényeges megelőző állapot.

Ilyen módon erőfeszítéseket teszünk, hogy feltérképezzük a rendszert, a tudással, azaz az eszközzel, és a lehetőséggel, hogy meglássuk a diagnózist és felfedezzük a hibás működést. Ez a munka része, és nem olyan egyszerű. Néha sok pénzt fizetsz, hogy a helyes diagnózist megkapd. Végül is a betegség meghatározása a kulcs, és aztán a gyógyszert is meg lehet találni.

Tehát meg kell értenünk, hogy mindez a csoportban kezdődik, valósul meg és ott is végződik. Hogy a rendszert kell korrigálnunk. Nem fedeztük még fel, hogy hol van a hibás működés. Talán éreztük, de elszalasztottuk. Mégis rendben van, mert így kell felállítani a diagnózist. Bármilyen esetben, mielőtt elkezdjük a korrekciót, mindent átfogóan le kell ellenőriznünk.

Viszont először is meg kell értenünk, tisztán és egyértelműen, hogy ezen a rendszeren belül kell lennünk, minden vágyunkkal, tudásunkkal és tulajdonságunkkal. Csak ekkor leszünk képesek a következő lépésekről beszélni. Ennek abszolút tisztának kell lennie: ha elvonjuk magunkat a környezettől, a kölcsönös kapcsolatunk hálózatától, nincs miről beszélni. Egy ilyen eset azt jelenti, hogy nem találtuk meg a munka és a korrekció helyét.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.