Dr. Michael Laitman

Jó esélyünk van rá, hogy meghallgassanak minket

Kérdés

Hamarosan európai körútra készülsz; hogyan tudnak az európai csoportok segíteni? Meg fogja változtatni a helyzetet, ha mind kapcsolódnak?

Válasz

A lényeg itt nem igazán az európai csoportok kapcsolatán van, ami szintén fontos, de inkább az általános terjesztésben. Nekünk kapcsolódnunk kell; el kell küldenünk a dokumentumainkat különböző szervezeteknek, beleértve az EU-vezetőket Brüsszelben. Fokozatosan látni fogjuk az eredményt.

Már látunk pozitív eredményeket az ENSZ-szel történő munkában. Egy formális dokumentumban ami az oktatásról szólt például, a bevezetőjük a mi anyagaink szó szerinti „másolata” volt.

Meg kell értenünk, hogy lehetőséget kapunk, hogy meghallgassanak minket ezekben a napokban, mert az emberek már felismerik, hogy nincs segítségük. Amikor ésszerű elképzeléseket hallanak tőlünk, felhasználhatják azokat valamilyen mértékig. Ezek azok az esetek, amelyekben az ember pozíciója nem engedi meg, hogy megtegye ezt, bár teljesen egyetérthet velünk.

De ilyen vagy olyan módon, a legtöbbet kell tennünk. Az európai csoportoknak meg kell próbálniuk összekapcsolódni és el kell kezdeniük a célorientált terjesztést, ami különböző kormányok címére érkezik, és Brüsszelbe is. Nem szabad elfelejtenünk az internetet és az európai részét sem. Végül meghallgatnak minket.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,669 seconds.