Dr. Michael Laitman

Felejtsétek el ami a tegnap volt

Írva van, hogy az ember minden nap újra kell kezdje, és ami a tegnap volt, mintha nem lett volna. A számítás a nullától kezdődik. Ki vagyok én, mi vagyok, miért vagyok én, merre tartok, ha létezik valami rajtam kívül, mi történik, én mintha újból születnék, nem tudok és nem értek semmit.

Miért hordozza valaki a tegnap terhét? Mit számit ha igazam volt valamiben vagy tévedtem, az a tegnap volt. El kell törölni a tegnapot.

Ha így van, akkor mit teszünk? Olvassuk a Zohárt. Mi a különleges benne? A Zohár könyve sok erőt adhat nekünk. Mondják, hogy ez az erő lehet a javunkra vagy ellenünk. Ez az embertől függ. A Zohár energiát ad, a “gépünktől” függ, hogyan dolgozik, a javunkra vagy ellenünk.

Ezért nekünk meg valósítani kell a választásunkat, hogy mire akarjuk felhasználni az erőt, amit a Zohár könyvéből kapunk. Ez az erő lehet a Reformáló Fény, a jó erő, a gyógyszer, a gyógyító, vagy fordítva, a halál mérge. Minden az emberen múlik, hogy mire sóvárgunk.

Az “élet” jelentése, hogy mi az élet forrásához közeledünk, ahhoz a forráshoz, amely teremtett minket, ahonnan ered az egész élet. És a “halál” jelentése, amikor mi az egónk felé közeledünk és követjük. Mivel az ego szándékosan volt teremtve, ellentétes a Teremtővel, azért hogy nekünk középen legyen a választásunk.

Tehát, a Zohár olvasása alatt irányítsuk magunkat a helyes irányban.

BD

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.