Dr. Michael Laitman

Rendhagyó lehűlés közeledik

A hírekből (forrás: Rambler.ru)

Moszkvai meteorológusok olyan anomáliára mutattak rá, amely igazolja a globális felmelegedés teóriáját. Azonban van egy másik vélemény is: tudósok egy csoportja az Óceonográfiai Intézetből és az Orosz Tudományos Akadémiától előre jeleztek egy közelgő hőmérséklet csökkenést az északi féltekén. A számítások alapján a „Nagy Sótartalom Anomália,” az, amely csökkenteni fogja az átlag hőmérsékletet és hideg teleket okoz a következő néhány évben, és ez egyre közeledik.

A grafikonok mutatják, a bolygó felmelegedését, amely a gleccserek olvadásához vezetnek, és a Szibériai folyók áradásához. Ennek eredményeképpen a Sarki Tengerek vizébe rengeteg édesvíz kerül, és az az, ami elkezd átfolyni a Kanadai és Grönlandi szorosokon át az Atlanti Óceán északi felébe. Majd a Golf áramlat, a „meleg vizes fazeka” Európának, megérkezik ide. Ez meleg, sós víz, amely fedésbe kerül a hideg, édesvízzel, amely nem engedi a hőátadást, azaz nem engedi felszabadulni az áramlat melegét, és ez azt jelenti, hogy hidegebb lesz Európában és az északi féltekén.

Úgy tűnik, a Föld „átkapcsol” a klíma ellenőrzési rendszerén valamit. Felmelegedik a sarki tengerek vízé, amely aztán lehűléshez vezet. Majd ismét felmelegedés következik. Nagyon is lehetséges, hogy mindez nem történik meg a mi életünkben.

Hozzászólásom

Természetesen ezek a váltakozó periódusok a meleg és a hideg között, mindig megtörténtek a bolygón, azonban mérsékelhetjük a hatásukat a társadalom és az emberiség együttműködése terén elért egyensúlyok eszközével, mivel a nagyobb és rejtettebb természeti erők, melyek a természet alacsonyabb szintjein működnek, az állati, növényi és ásványi szinteken, valójában az emberi szinten vannak elrejtve és vezérelve.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.