Dr. Michael Laitman

Az embertől kell kezdeni!

Kérdés

Egyrészt, mi kezdjük elmagyarázni azoknak, akik megérkeznek az integrált oktatási tanfolyamra, a csodálatos integrált világot, amelyet már most kezdjünk építeni. Másrészt, ő él a mi szörnyű világunkban, amely nyomás által működik. Honnan kaphatja meg a motivációt, hogy maradjon ezen az úton?

Válasz

Nevelni kell az embereket, és ők fel fogják építeni a világot.

Hogyha a nagy tömegek kezdenek fokozatosan megváltozni, akkor természetesen megváltozik a társadalmi helyzet, a társadalmi struktúra és az együttműködés a felnőttek között. Amikor az “idősebb gyermekek” felnőnek, minden meg fog változni. De el kell kezdeni ezt az emberi szinttel. Elvégre ő mindennek a központja. Majd fokozatosan fognak változni a társadalmi viszonyok.

Óvoda, iskola, család, gyermek programok, mindezt össze kell egységet alkot úgy, hogy végül létre fog jönni egy generáció, amely meg fogja változtatni világot, mert ő magában megváltozik, a megérési folyamata által.

(BD)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,418 seconds.