Dr. Michael Laitman

Integrált általános oktatási törvény

Kérdés

Miből fog megélni valaki, aki az “integrált oktatási” kurzuson tanul? Ha dolgozik, legalább három órát egy nap, hogyan tudja eltartani a családját? És hogyan lehet meggyőzni egy felnőttet, hogy ő ismét üljön le tanulni?

Válasz

Egy törvény kell, ami megköveteli a munkát és az integrált oktatáson való részvételt. Hamarosan ki fog derülni, hogy az emberiség 80%-nak nincs munkája, és kelleni fog biztosítani az élelmiszert számukra, valamilyen módon.

Ezért kell előkészíteni az életet egy olyan módon, hogy mindenki képes legyen ellátnia magát. Biztosítani kell a szükségletét mindenkinek. Nincs más választásunk, másképp az emberek le fogják nyelni egymást. Tehát, mi megbiztosítjuk mindenkinek a szükségletét, azzal a feltétellel, hogy a személy “belépjen abba a keretbe, amelyben dolgozni fog a szükséglete szerint, és megkapja a “kötelező oktatást”.

Lehetséges, hogy a tanulás kőtelezve legyen a kormány határozata által, vagy lehet adni ösztöndíjakat a tanulóknak, és így “kötelezni” őket. Mostantól kezdve, a személy, az egész szabad idejét, ki kell, hogy töltse a tanulásban.

Lehet választani részleteket a Baal HaSulam cikkeiből, amelyben beszél a történelemről, az emberi és társadalmi fejlődésről, a szabad választásról, és építeni belőlük egy külön tanfolyamot, az integrált oktatási tanfolyam keretében, és megerősíteni ezt az információt szakértők cikkek által, különböző témákban.

Az első könyv lehetséges, hogy legyen egy bevezetés az általános tanfolyamban, annak, hogy adjon a személynek egy széles perspektívát rá. Állítólag, mi fordulunk az első emberhez, aki az utunkban jön, és megadunk neki egy új nézetet a világról. Úgy kell kezelnünk ezt a könyvet, mint az első könyv, amit a személy olvas az életében. Ezért a könyv megérthető és részletes kell, hogy legyen, sok ismétlésekkel.

A következő könyv az egy tankönyv, amely osztva lesz a különböző szakmáknak, és tartalmazni fog gyakorlati végrehajtási osztályokat.

(BD)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.