Dr. Michael Laitman

A magyar hatalomátvétel

Vélemény (forrás:The Financial Times)

Kijelenthető, hogy Európa válsága elég nagyméretű, a nélkül is, hogy aggódni kelljen a magyar disszidensek miatt, akik mágnásokká váltak. Nézve Orbán útját, látható egy politikus változása, a harcos anti-kommunista pozíciójából, a populista idegen gyűlölőig, aki megismételte a görögök által elkövetett hibát. Európa kicsiny országainak a bajai, előfutárai lehetnek, egy sokkal nagyobb veszélynek a „sarkokat” alkotó pontok körül.

A magyar miniszterelnök egy emlékeztetőt jelenít meg – bárkinek a kontinensen, akinek erre szüksége van – hogy mennyire egyforma pályán futnak a gazdasági káosz és a politikai egyeduralmi törekvések… Orbán úr erőteljes üzenetet küldött a veszéllyel szembesülő demokráciáknak.

Ezen a héten láthattuk Orbán Viktor új alkotmányát. Ezt áthatja az etnikai alapú nacionalizmus, és bűzlik az egy párti irányításra törekvéstől. A személyes szabadság elnyomását hordozza magában, és a magyar kisebbségek állampolgárságának széleskörű kiterjesztésével instabilitást visz az etnikailag megosztott szomszéd országokba.

Hozzászólásom

A kabbala figyelmeztet, hogy a II. világháború megismétlődhet, egy harmadik, nukleáris háborúban, mert ha az emberiség nem követi az integráció útját, megkérdőjelezhetetlenül a nácizmus és az általános gyűlölet útjára kerül.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,160 seconds.