Dr. Michael Laitman

A tű foka nélkül, nem létezik tű

Kérdés

Milyen cselekedet segít nekünk, hogy felfedezzük a spirituális nyílást, amely olyan, mint a “tű foka”?

Válasz

A “tű foka” az nem egy nyílás, annak ellenére, hogy mi így mondjuk, az nem egy nyílás. Ez a munka hajlandósága, hogy én kész vagyok elfogadni bármi is érkezik felülről.

A “tű” foka elsősorban az a tű maga, és nem, csak azért mert egy kis nyílás van a tűn. Csak ha hajlandó vagyok elfogadni  bármit is amit a Teremtő végez velem, mert az összes cselekedetek  egy nagyon fájdalmas az egónk számára, ellentétes a megszerzési vágyunkkal.

Ennél fogva én lassan kell előre haladnom, fokozatosan. Az ember megadja a lehetőséget a Felső Fénynek, hogy dolgozzon rajta, abban a mértékben, ahogy készen van, külső módon kilépni saját magából, az egójából, és közeledjen a többiekhez.

Tehát adtak nekünk csoportot. Ha képessé válunk elfogadni a barátainkat, akkor a Fény hatással lesz ránk, és az ember érezni kezdi, hogy képes elviselni a közelséget. Ez a leszakítás, ahogy felülemelkedik saját magán, és belép a csoportba.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.