Dr. Michael Laitman

Ajándék a szívnek

Kérdés

Hogyan tudunk ajándékot adni a barátoknak, ha mi virtuálisan kapcsolódunk?

Válasz

Nem adunk anyagi ajándékokat a barátoknak, amikor személyesen találkozunk velük akkor sem, mert az igazi ajándék a szívben található. Ha igazi, szívből jövő ajándékot akarnánk adni a barátoknak, akkor, ezt éreznénk.  Az, aki ajándékot ad az látszólag „felü”l van, és aki kapja azt az látszólag „alul” van. Miért vannak  ők barátoknak nevezve? Mikor az ajándék megszerzője érzi az ajándék adakozóját, és elfogadja az ajándékot tőle szeretettel és az örömmel, ezáltal ő képes megérteni, hogy a barátja kifejezi a szeretetét az ő irányába, és ő ugyancsak képes kifejezni a saját szeretetét, azáltal, hogy elfogadja az ajándékot.

Egy ajándék csak egy trükk, és lényegtelen, hogy ki adja, és ki kapja, mindkettő egyenlő. Ha kitudjuk építeni ezt a fajta kapcsolat magunk között, akkor érezni fogjuk egymást, mint egy anya, aki messziről is érzi a gyermekét. Végül is, a szeretet erős, a fizikai távolság nem szabhat neki határt.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,980 seconds.