Dr. Michael Laitman

Az Malchut összessége – összeolvadás a Teremtőért!

Mi egy olyan állapotban vagyunk, hogy a “nincstelen imája” az egyedüli, ami megmenthet minket. Ez azt jelenti, hogy semmivel nem rendelkezünk, és sem is hiányzik nekünk semmi, egyetlen dolgot kivéve, azt hogy: életre keltse a Teremtő a lelkünket. Nem kérünk más semmit ezen kívül.

Mi belépünk a sivatagba, az kifejezi a mi belső állapotunkat, mivel a sivatag az a szegénységet jelképezi. Mi nem akarunk semmit, csak azt hogy megkapjuk a kapcsolatot a Teremtővel, hogy Ő felélesztesse a lelkünket.

Ezért mi teljes kitöltöttséget kaphatunk a saját szintünkön az alsó szintekhez képest, amelyet teremtménynek nevezünk  , kivéve a kapcsolati pontját a Felső szintnek, amit mi “Teremtőnek” nevezünk,.

Nekünk hiányzik  a magasabb hiányosság a magasabb szint számára: csak hozzá kell olvadjunk a Felsőhöz, hogy az Ő részének érezzük magunkat, hogy Ő benne éljünk,mint egy spermacsepp, amely elkezdi fejlődését, az Anyaméhen a – Teremtőn-  belül.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.