Dr. Michael Laitman

A Fény választ ad mindenre

Nem számit az ember mennyire érti meg hol is van, hogy milyen formában létezik, mert többféle változások hatnak ránk, folyamatosan szinteket váltunk. Ha magasabbra emelkedünk, akkor az állapotunk egy magasabb rezgésű lesz, és mindegyikünkben vannak emelkedések és zuhanások is és különböző ingadozások ugyanazon a szinten, ahol éppen vagyunk.

Tehát nem számít, milyen állapotban, vagy milyen szinteken és milyen incidenseken megyünk keresztül, csak az a fontos hogy kérni kell. Mert minden változás csak a Fénytől érkezik, a Reformáló Fény által. Én lehetek olyan, mint egy csecsemő, aki nem ért semmit, és nem fogja fel, mit tesz vele a Fény: végrehajtanak rajtam különféle módszerekkel, cselekedeteket és adnak az egómnak valami „ennivalót” is, ami szükségessé teszik, hogy csináljak valamit, hogy dolgozzak. Általában ezek zavaró és kellemetlen állapotok, mert több a kérdés, mint válasz. De, a Reformáló Fény által szükségesé válik, hogy adjanak nekem választ mindenre. Nincs, ahova fordulhatnék onnantól, nincs, akitől kérjek már, csak Tőle kérhetek.

Ez a Fény el van rejtve a közöttünk lévő kapcsolatban, azok között az emberek között van, akik az Egységre, a Fényre sóvárognak. Ő köztük van. Abban a mértékben, ahogy integrálódni akarunk ebben a Fényében, ezen belül – felfedezzük Őt.

Ennek érdekében kimegyünk a sivatagba, elmenekülve mindenkitől, távol a világ többi részétől, mert be akarunk lépni ebbe a belső állapotba.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.