Dr. Michael Laitman

A lecke egy esélyt jelent, hogy a végtelenséghez kapcsolódjunk

Kérdés

Jövő szombaton több mint 250 ember az izraeli csoportjainkból gyülekezni fog Rehovotban. Milyen hozzáállásunk legyen, hogy elérjük a helyes hiányérzést?

Válasz

Először is, pihenni kell a gyülekezés előtt. Azt tanácsolom nektek, hogy menjetek korán aludni, mindenféle felesleges beszélgetés nélkül, legkésőbb este nyolckor, vagy még korábban, hogy tele legyetek energiával és életerővel a következő napon.

Amikor felkeltek, legalább 45 percet azzal kell foglalkoznotok, hogy felkészítsétek magatokat és az osztályt. Nem szabad sokat beszélgetnetek egymással. Jobb ülni és inspiráló szövegeket olvasni, és talán énekelni egy kicsit.

Nyugodt légkörben kell lennünk, spirituális emelkedésben, egy kellemes érzésben. Ez a felkészülés a leckére. Ekkor kapcsolódni fogunk, minden csoport szerte a világon.

Kérdés

Elő kell idéznünk az örömöt ugyanekkor, ami az Aravai kongresszusról szól?

Válasz

Egy reggeli lecke komoly dolgot jelent. Boldognak kell lennünk belsőleg, mert kapcsolatba lépünk valamivel, ami végtelen és egyedi, ahol komoly állapotokon megyünk keresztül. Az öröm a lecke során egy általános érzést jelent, ami nem ég idő előtt.

Az általános felkészülésünk, az általános gondolat a lecke során, a kölcsönös belefoglaltatás felé irányul. Viszont mindenki végrehajtja a saját munkáját, személyesen, amikor korrigálja magát, hogy másokba foglaltatódjon.

Ekkor dalokat fogunk venni, és felkészülési szakaszokat az Aravára, hogy általuk boldogan kapcsolódjunk egymás között. Ott a légkör egy kicsit más lesz: ön-lenullázás, megerősítve általános tevékenységekkel.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,734 seconds.