Dr. Michael Laitman

Az utolsó esély

Kérdés

Milyen segédeszközöket, tudunk felhasználni az Arava-i Kongresszusra való felkészüléshez?

Válasz

Próbáld meg elképzelni, hogy ez az utolsó esélyed.

Nem beszélünk a fizikai életről, amelyről sokan készek lemondani. Ha lehetőség volna rá, akkor a Föld lakosságának a fele megnyomná azt a gombot, ami lehetővé tenné számukra a fájdalomtól mentes halált. Az emberek nem félnek a haláltól, csak a halálhoz vezető folyamattól.

Ezért nekünk szükségünk van arra, hogy gondolkodjunk azon lehetőségek kihasználásával kapcsolatban, amelyek adottak ma számunkra. A Kongresszusok után, a felkészülések után és a kapcsolódás után, egyszerűen nincs visszaút. Az egész világ aggódik a jövőért, és nem tudja, mire számíthat. Ők tehetetlenek a fejlődő válság miatt. Tehát ha mi nem találjuk meg a kapcsolat erejét, akkor nem tehetünk semmit magunkért és a világért sem.  Ha kudarcot vallunk, felszámoljuk az életet, ugyan nem feltétlen a földi életet, hanem a spirituális életet.

Még a nőknek is érteniük kell ezt. Nekik aggodalmat kell kifejezniük felénk és nyomást kell gyakorolniuk ránk. Nekünk, férfiaknak is meg kell értenünk ezt. Nekünk felül kell emelkednünk mindazon ami, szétválaszt minket, a veszekedések és a megértés hiánya fölé, a konfliktusok és súrlódások fölé kell emelkedni. Mi több ezek jelen lehetnek köztünk, mert ez teszi lehetővé számunkra, hogy még jobban föléjük emelkedjünk. Az ember csak az egoizmus növekedése által növekedik, a nehézségek árán. Tehát a mi részünkről, az ego jobban emelkedik. Nekünk csak a kitartás erejére van szükségünk, akkor hozzánk is eljönnek a sikerek az egyik a másik után.

Optimista vagyok. Vannak erők az országban és szerte a világon. Még ha bizonyos csoportoknak nehéz is a gazdasági helyzet miatt, a végén majd minden elrendeződik. Ilyen az út. Nem tudsz menekülni gyermekkori betegségek szükségszerű megélésétől. Ellenben ezek a betegségek megerősítenek minket, és a betegségek túlélése immunvédettséget ad nekünk az egész életünkre.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,170 seconds.