Dr. Michael Laitman

Vegyük be a gyógyszert együtt.

Írva van, hogy ha mi helyesen használjuk a kabbala módszerét, akkor az az élet „mérgévé” válik, és ha nem használjuk helyesen, akkor a halál mérgére változik. A “méreg” nem élvezet, hanem gyógyszer, amely megadja nekünk az életet vagy a halál mérgévé fordul át.

Kérdés:

Hogyan tudhatom én, hogy helyesen használom a gyógyszert?

Válasz:

Ha te együtt a többiekkel kapod meg, akkor hasznos lesz a számodra. Ha ti egyszerre nyitjátok ki a szátokat, hogy megkapjátok a gyógyszert a Teremtőtől! Ha ti közös edénnyel mentek a az élet gyógyszeréhez! Mivel ez az élet Fénye, az adakozás, mivel csak ebben a közös edényben fedeződhet fel.

Kérdés

Azaz, amíg én a rejtettségben vagyok, én megiszom a “Halál mérgét”, a halál gyógyszerét?

Válasz

Nem, te megkapod a halál gyógyszerét, ha te ki akarod használni a barátokat, csak a saját magad számára. Ez a két koncepció van – az élet mérge, vagy a halál mérge, ez azokra vonatkozik, akik a választás állapotában vannak, azokra, akik foglalkoznak a kabbala bölcseletével, és  csoportban vannak tanárral.

Kérdés

Hogyan lehetséges használni a gyógyszert az Aravai Kongresszuson, azért hogy éljek és ne haljak meg?

Válasz

A Sinai hegy által, előttem Izrael és a feltételek: ha egyesültök, mint egy ember, egy szívben, akkor megkapjátok a Tórát, a Reformáló Fényt, és így elértek az élethez. Ha nem egyesültök, a Tóra Fénye átfordul számotokra a halál mérgére és ott a halálotoknak helye lesz.

Na, te utazol Aravára?

Kérdés

Mindenesetre, hogyan tudom én használni helyesen a gyógyszert?

Válasz

Senki nem tudhatja ezt jobban rajtad kívül. Vásárolj magadnak barátot, és ők majd segítségedre lesznek.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,713 seconds.