Dr. Michael Laitman

A jövő előlege

Kérdés

A kongresszuson elért szintet előlegként kaptuk, vagy az előző erőfeszítéseink eredményét jelenti inkább ehelyett?

Válasz

Vannak akik fizetségként kapták és vannak akik úgy mint egy foglalót. Mindenkiben ott van mindkét vonatkozás valamilyen mértékig. Nagyobb része abból amit megkaptunk, olyan mint egy foglaló, és azért kaptuk hogy ezentúl kitöltsük azt. Megkaptuk a lehetőséget, hogy érezzünk valamit az egységben, a kapcsolatban. Direkt különböző különleges dolgokat kaptunk a Mennyekből, és ezeknek köszönhetően egy új jelenséget éreztünk a kapcsolatban közöttünk. Meg kell értenünk, hogy ez egy valódi ajándék. Most ezt az ajándékot belsőleg meg kell tartanunk és ki kell töltenünk.

Én személyesen inkább úgy látom ezt, mint egy előleget a jövőből, amit most kell kitöltenünk. Nem becsülöm alá az erőfeszítéseinket, de annak az állapotnak megfelelően, amiben vagyunk, nem érdemeltük meg ezt. Ezt az előleget azért kaptuk, mert erőfeszítést tettünk, de nem úgy kaptuk mint egy fizetséget, hanem úgy mintha hitel lenne, amin most dolgoznunk kell.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,148 seconds.