Dr. Michael Laitman

Csak egy lépés a feltáruláshoz …

Kérdés

Milyen formában nyerhet kifejeződést a legtisztább kérés, és mi lehet az egyén a legjelentősebb érzékelése a közös képben, amelyet fel kell fedeznünk egymás között?

Válasz

Kezdjetek el azon elmélkedni, hogy egy értelem, és egy vágy létezik, és ezt az”Egység” fogalmának nevezzük. Ez az a tulajdonság, ez az az Erő, ez az az elképzelés, ami a Felső hálózatban jelen van.

Ezt mi lentről-felfelé szerezzük meg, az elkülönülés állapotából, mert máskülönben nem lehetnénk Egységben. Mert, hogyan tudnál egységről beszélni, ha nem tudod mi az a szétválasztottság.

Ezért ezt mi a tökéletlenség és köztünk levő különbségek vizsgálatának állapotából érjük el, amikor a mi edényünk egyre jobban feltárja az összetörés állapotát, és egyre jobban elkülönült metszetek, és különbségek lesznek köztünk és ez Egy között, és így egyre jobban elérjük az Egységet.

Nem is tudom, hogyan tudom átadni ezt az érzést. Ez nem azt jelenti, hogy az ember elveszíti önmagát, hanem benne foglaltatik az Egyben egy új idea szintjén, Egy elgondolásban.

Képzeljétek ebbe bele magatokat. Hogy legalább már mi képesek legyünk egy kicsit beszélni.  Amennyire mi igyekezni fogunk, annyira fog ez feltárulni előttünk. De ez egy tényleges Erő felfedezése. Ekkor, mindaz, ami ez alatt létezik a mi világunkban, azt te úgy fogod érezni, mint egy gyermek játékot, vagy mint egy megálmodott dolgot ami nem létezik.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,434 seconds.