Dr. Michael Laitman

Hol van a lélek mikrocsipje bennem?

Kérdés

Egyszer láttam egy filmet, ahol egy mikrocsipet installáltak a majmok agyába, és ennek eredményeképpen el tudták érni a banánokat egy mesterséges kar használatával. Ekkor értettem meg, hogy a testem nem létezik, mert ez szintén éppen olyan mesterséges lehet. Ebben az esetben, hol található a vágy arra, hogy a Teremtőt feltárjam, amit most bennem érezhető?

Válasz

A vágy a spiritualitásra nincs az anyagi testen belül. A vágyak egyáltalán nincsenek a testben. Összekeverjük a biológiai, állati testet, ami a természetes ösztönök alapján működik, a személyiséget, és azokat a hajlamokat, amelyek annak természetes vágyait és szükségleteit meghatározzák, azzal a vággyal, ami le van választva erről a testről és a spiritualitás elérésével kapcsolatos.

A testünk egy állat, mint a majom azzal a banánnal. De amikor egy új vágy ébred fel bennünk, az állati szükségleteink felett, egy teljesen más szinten jelenik meg, és nincs a testen belül. A testünk élhet és meghalhat, de semmi sem történik a spirituális vággyal.

Az állati test él és meghal, és minden állati vágya, sóvárgása, és célja vele együtt meghal. De szintén létezik egy vágy, amit úgy hívnak, hogy szívben található pont, amit fejlesztenünk kell. Ha összekapcsoljuk ezt a vele kapcsolatos hasonló vágyakkal, amik másokban vannak jelen, akkor fel tudunk építeni egy közös vágyat, amelyekben lehetséges feltárni a spirituális életet.

Van egy cseppnyi spirituális spermám, amit úgy hívnak „szívben található pont”. Ez csak attól növekedhet, ha több és több „húst” adunk hozzá, ahogyan egy kisbaba és egy spermacseppből növekedik az édesanyja méhében.

Tehát hogyan tudjuk hozzákapcsolni a spirituális húst az én pontomhoz, a spirituális spermacsepphez? Ehhez másokkal kell egységre lépnem. Így fogom megépíteni a lelkem edényét és elkezdek benne élni, ezen az új vágyon belül, amit összegyűjtöttem.

Ha nem építem meg ezt, akkor megmarad kezdeti spermacseppként, az információs génnel (Resimóval), és ismét vissza fog térni és életciklusokon megy keresztül, egymás után megkapva a lehetőséget hogy kifejlessze azt a cseppet.

Az állati testem csak társként járul hozzá ehhez a csepphez, a szívben található ponthoz. Ennélfogva ne fókuszálj a testedre, és add meg neki, ami kell ahhoz, hogy normálisan létezzen. Irányítsd minden figyelmedet a szívben található pontra, és arra hogy hogyan kapcsold ezt össze más pontokkal, hogy egy általános edényt építs belőlük a spirituális világ felfedezéséhez.

Ami a mikrocsipeket illeti, hagyd meg azokat a majmoknak.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.