Dr. Michael Laitman

A fejlett kettős látás

Amikor mi erre a világra tekintünk, mi nem értjük meg a kapcsolatot az e világ és a spirituális világ között. Azaz, nem értjuk meg a kapcsolatot az állapototok között, amelyben most vagyunk és a valódi állapot között, amikor mi kapcsolódunk és összeolvadunk a felső erővel. Minden a helyes meghátarozástól függ, azaz, a helyes értelmezésen, hogy amit érzünk érzelmileg, amit megértünk az értelmünkkel, és mi a valóságunk megértése, amelyben vagyunk.

Ha mi helyes módon képzeljük el a valóságot és állandóan próbáljuk fejleszteni és gondozni, jobban és jobban stabilizálni, megépiteni és korrigálni, óvatosan a mi ismereteinknek megfelelően, akkor a mi munkánk konzisztensebb lesz és egy irány felé halad.

Ez a munka több komponenst foglal magában, végül is ezek a konponensek egy állapotot terveznek meg. Bár most idegenek tünnik, távol egymástól és közöttük nem kapcsolódnak össze. Hogyan lehet látni a kapcsolatot, a valóság érzékelése és a barátok szeretete között? Hogyan lehet összekötni a kabbala bölcseletének tanulását a csoporttal? Hogyan lehet összekötni az e világ korrekcióját a spirituális szinthez való felemelkedéssel?

Ezek a dolgok nem tűnek az embernek azonosnak. Ő feltételezi, hogy már létezik valamilyen kapcsolat közöttük, de ez nem egy közvetlen kapcsolat. Ennélfogva a mi munkánk abból áll, hogy stabilizáljuk a helyes képet magunknak.

Kezdetben fel kell fedeznünk a jelenlegi valósag érzékelését és kideríteni, hogy van egy eltérés, egy ellentmondás a valódi valóság felfogásában és probáljuk korrigálni. Igy az ember láthat két leirást ami benne létezik ideglegesen:a valós valóság képe és az e világ képe.

Természetesen van egy dualitás és dupla  látás, de lassan lassan az ember elkezd  hozzászokni. Ez lehetővé teszi változtatni és javítani magát oly módon, hogy mindkét kép kapcsolódjon egymáshoz, és átmetszik egymást mint a egy szándékban, és egyetlen képben lesznek.

Ilyen formában kell mi dolgoznunk. Nem könnyű, mert nem tudjuk elképzelni, hogy a spirituális világ teljesen erők. Mi magunk nem vagyunk fizikat testek, hanem erők vagy tulajdonságok, akarat és értelem, amely egy egységet képez.

De legalább képzeljük el magunkat ebben az erők terében, frekvenciákban, az erők irányában, amelyek egyik oldalról a másikra mozognak. Bár még ez a nem  egy pontos leírás, mert a spirituális világ csak tulajdonságokból  áll és nem fizikai erőkből, ahogy elképzelünk magunknak. De legalább egy ilyen előrehaladott formában képzeljük el a valóságot.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.