Dr. Michael Laitman

A véget nem érő Workshop

Kérdés

A workshop során éreztem a kölcsönhatást a férfi és női részek között. Ez egy teljesen rendkívüli érzés volt! Most intenzívebbé kell történjen, hogy felerősödjön nem tízszeresére, hanem százszorosára. Honnan tudom beszerezni ezt az intenzivebbé válást? Mit kell tenni, vagy ki által, hogy a következő workshopon  megtörténhessen?

Válasz

A workshop soha nem fejeződhet be. A workshop egy kicsi, átmeneti lépcső a következő fokozatra. Ne felejtsük el ezt az állapotot amit megszereztünk, hanem meg kell tartanunk magunkon belül. Ha, kimegyünk vagy leülünk hogy  együnk, akkor is ugyanolyan állapotban kell legyünk, mint a workshop alatt.

Az étkezést nyugodtan kell végig vinni. Ne zavarjuk meg azt  aki melletted ül, mindenféle külvilági kérdésekkel. Minimálisra kell korlátoznunk a beszélgetést.

Nem azt mondom, hogy vissza kell vonjuk magunkat, semmiképpen sem, de minden személynek éreznie kell, hogy meg van az ideje és a gondolata a sajat érzéseire. És a legfontosabb dolog, hogy megőrizzük amit most elértünk. Ez az az állapot, amire el kell elérkeznünk és állandóan vissza kell térnünk.

És a közös étkezés után, igyekezzünk az állapotot méginkább megőrizni, mivel bármi zavarás amit felfedezünk azt méginkább hozzá kell kapcsolnunk a jelenlegi érzésünk megerősítésére.

Mindennek puhán, könnyeden kell áthaladnia az egyik állapotból a másikba. Gyakorlatilag az egész kongresszus csak egyetlen cselekedet.Lényegében ennek az egésznek  egy állandó mozgásnak kell lenie, amely állandóan emelkedik a kongresszus során.

Kérem, hogy ne veszítsetek el, amit megkaptatok a workshop alatt, azt apránként, morzsaként gyűjtsétek össze, pontosan mint ahogy egy gyermek gyűjti a tudást és képességeket, és ezáltal válik nagyá. Ezért van az, hogy mindenféle zavargást, rossz gondolatot azonnal hozzá kell csatolnunk ehhez az előre valo mozgáshoz. Ezeknek köszönhetően haladunk  előre. Irva van, hogy egoizmus az egy “segítség ellenünk.” Hiszen ez ellenében van, de ez valóban egy segítseg, és ennek ellenében emelkedünk felfelé.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,153 seconds.