Dr. Michael Laitman

A véget nem érő Workshop

Kérdés

A workshop során éreztem a kölcsönhatást a férfi és női részek között. Ez egy teljesen rendkívüli érzés volt! Most intenzívebbé kell, hogy váljon az összekapcsolódás, fel kell hogy erősödjön nem tízszeresére, hanem százszorosára. Honnan tudom beszerezni ezt az intenzívebbé válást? Mit kell tenni, vagy ki által, hogy a következő workshopon  mindez megtörténhessen?

Dr. Michael Laitman válasza:

A workshop soha nem fejeződhet be. A workshop egy átmeneti lépcsőfok a következő fokozatra. Ne felejtsük el ezt az állapotot amit megszereztünk, meg kell tartanunk magunkon belül.

Ha, elhagyjuk is fizikailag a kört, hogy leüljünk enni, akkor is ugyanolyan állapotban kell lennünk spirituálisan, mint a workshop alatt.

A közös étkezéseket is nyugodtan kell végig vinni. Ne zavarjuk meg azt aki mellettünk ül, mindenféle külvilági kérdésekkel. Minimálisra kell korlátoznunk a korporalitásról szóló beszélgetést.

Nem azt mondom, hogy vissza kell vonjuk magunkat, semmiképpen sem, de minden embernek éreznie kell, hogy meg van az ideje, hogy gondolkodjon, ráhangolódjon a saját érzéseire. A legfontosabb dolog, hogy megőrizzük amit most elértünk. Ez az az állapot, amire el kell elérkeznünk és állandóan vissza kell térnünk.

A közös étkezés után, igyekezzünk azt az állapotot még inkább őrizni, amit elértünk, mivel bármi zavar amit felfedezünk azt arra kell felhasználnunk, hogy a jelenlegi érzésünket megerősítsük.

Mindennek puhán, könnyedén kell áthaladnia az egyik állapotból a másikba. Gyakorlatilag az egész kongresszus csak egyetlen cselekedet. Lényegében ennek az egésznek  egy állandó mozgásban kell lennie, amely folyamatosan emelkedik a kongresszus során.

Kérem, hogy ne veszítsétek el, amit megkaptatok a workshoppok alatt! Apránként, morzsánkként gyűjtsétek össze mindazokat, pontosan úgy, mint ahogy egy gyermek gyűjti a tudást és a képességeket az évek alatt, majd azok által válik naggyá. Ezért van az, hogy mindenféle zavart, és rossz gondolatot, és azok által nyert tapasztalatokat azonnal fel kell használni az előre való mozgáshoz. Ezeknek köszönhetően haladunk  előre. Írva van, hogy: “Az egoizmus az egy ellenünk irányuló “segítség”. Hiszen a segítségével, azaz az egónak  ellen tartva  fejlődhetünk, és emelkedhetünk felfelé.

(BS)

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,695 seconds.