Dr. Michael Laitman

Az első állapot -The First Stage

Kérdés

Mi végül is a workshop alatt az egó ellen dolgozunk. De ahogy múlik az idő ennek a munkának a fontossága úgy tünik, hogy elporladt. Hogyan tudjuk folyamatosan érezni a csoportmunkát?

Válasz

Az egész tanulásom kizárólag a saját egóm lenullázásán alapul, elkezdjük érezni magunkat, mint integrál, és ebben alkalmat adunk a Teremtőnek, hogy felfedje magát, hogy mi e felé fejezzük ki a vágyunkat, és hogy boldogok legyünk az által, hogy megadjuk neki ezt a lehetőséget. A következő állapot az összeolvadás. Így a tanulási időnk, és minden workshoppal kell befejeződjön, hogy érezzük az összeolvadást. Mi tarthatunk workshopokat órákig és sok további tevékenységet belefoglalhatunk, de állandoan erre kell fokúszáljunk.

Egészében véve ez az alapminta, amely szerint viselkednünk kell. Erre azért van szükség, hogy érezzük, hogy valamilyen módon kilépünk saját magunkból. És ezek után kezdjük majd érezni, hogy a Felső Fény, amely kitölti mindent, és ezáltal a tanulásunk gyakorlativá válik. Kezdjük látni és érezni magunkon belül a különböző forma változásokat. Akkor elkezdjük felfedezni az intenzitásnak, az irányitásuknak, a színüknek, a tulajdonságoknak és az érzéseknek megfeleően. Ez a pont amikor már megkezdtük az edény létrehozását. De ez az első állapot.

Minden, ami az egóval kapcsolatos az folyamatosan növekszik, és ezáltal úgy látjuk, hogy a tanulás kevésbé fontos, ez azért van mert mi nem viselkedünk megfeleően az egónkkal kapcsolatban. De azért, hogy ezeket legyözzük, mi  workshopokat csinálunk és a mindennapi tanulás részévé váljanak. Eljött az idő, hogy ezeket tartalmazza.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.