Dr. Michael Laitman

Egyenlők imája a körben

Lényegtelen, hogy az asztalok mögötti sorokban ültök, és nem ölelitek át egymást egy körben. Csak a fizikai testek ülnek a székeken, de belül kell érezni a kört: egy nagyszerű kapcsolódást az egész világon. Éppen ahogy az asszonyok ölelnek minket gyűrűbe, úgy áll az egész világ távolabb mögöttük. Törekednünk kell mindenkit eljuttatni egy kapcsolódási pontra.

A fizikai cselekményeink lényegtelenek. Nem gondolom, hogy Rabbi Simon tanítványai ilyen szimmetrikus körben ültek. Ha így lett volna, akkor ugyanazokat szabályokat tartották volna meg a Tóra tanulására vonatkozólag a mai napig. A kör egyszerűen azt a tényt szimbolizálja hogy mindenki egyenlő – a barátok kapcsolódnak és megformálják a sokaság imáját.

Nekünk csak a reformáló fényt kell kérnünk. Enélkül egyáltalán nincs esélyünk egy millimétert se kilépnünk az egónkból – egyikünknek sem. Csak a reformáló fény képes segíteni nekünk.

Emiatt értelmetlenség azt firtatnotok, hogy hogyan csináljátok. Nem csináltok semmit, csak hagyjátok a Fénynek elvégezni a munkát. De neked állandóan tudatosnak kell lenned abban, hogy szükséged van mindenféle cselekedetek megtételére, hogy bevonzzad a Fényt, ami mindent elvégez.

DOMI

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.