Dr. Michael Laitman

Workshops, Workshops, Workshops…

Kérdés

Hogyan lehet felkészülni egy Workshopsra helyesen? Én mint résztvevő, mit tudok
átadni az egész csoportnak a workshop ideje alatt?

Válasz

Én mint a Workshops vezetője “bedobok” egy kérdést, vagy egy ötlet, vagy egy állapotot. Ezt az állapotot kell megbeszélni. Mindenkinek arra kell gondolnia, hogy mit fog ő mondani arról az állapotról, és hogyan fog hozzajárulni, nem ismételjük meg amit a vezető beadott, hanem hogyan tudunk ehhez valamit hozzátenni a saját szavainkból, a saját érzéseinkből, de ahhoz adjunk hozzá ami már el lett mondva. így az egész egy teljes hozzáadott véleményé válik azon az adott témán.

Kérdés

Mire kell vigyáznunk a Workshops alatt? Mit nem szabad mondani?

Válasz

Nem szabad negatív dolgokat mondani, csak pozitív dolgokat.

Általában az egész konvenció arra a tényre épül, hogy mi a negatív dolgok fölé emelkedjünk: akár egyéni, csoportos, és a világgal kapcsolatos. Mi csak az egységre gondolunk és csak azon belül élünk. Éppen ezért nem nyúlunk semmiféle  problémához, mintha azok nem léteznének. Mi megemlitjük azokat a leckék alatt, de a Workshop csak a pozitiv mozgásra alapul.

Mi csupán arról a szintről beszélünk amelyhez fel akarunk emelkedik. Már elképzeljük azt az állapotot, amelyre föl akarunk emelkedni, és megprobálunk

folyamatosan alkalmazkodni ahoz a pozitiv állapothoz. Eltöröljük magunkat, azáltal hogy kapcsolat hozzunk létre köztünk, igyekszünk érezni, hogy mi is ez a magassabb szint, mi az a Fény ami körülvesz minket, milyen tulajdonságu ez, stb. Azaz, soha nem szabad az a szint alá zuhannunk, amelyet el szeretnénk érni.

Kérdés

Hogyan lehet tudhatjuk, hogy a workshop sikeres volt vagy sem?

Válasz

A workshop akkor sikeres, ha az emberek, olyan érzéssel hagyják el, hogy

elérték azt ami  a legfontosabb számukra.

Kérdés

Mi lehetnek azok egyének vagy csoportok, akik virtuálisan kapcsolódnak velünk a workshopokhoz?

Válasz

Nekik is részt kell vegyenek velünk a a workshopokban. Az aki egyedül ül a számítógép előtt, éreznie kell a hangulatot, ami létrejött a helyszinen. Ő a fókuszcsoportra figyel, azt hallgatja. Mi azoknak sugározzuk, akik kifejezetten egyedül ülnek, és nincs lehetőségük résztvenni másokkal a virtuális workshopban.

De a csoportok számára, ők is ugyanazokat a kérdéseket kell megbeszéljék, amit én “dobok be” a csoportok elé, mintha előttem ülnének. Nem számít, hogy most itt van előttem, vagy más helyen a világban.

A csoportok a világ minden tájáról a workshop aktuális témáját beszélik meg, és ugyanezt a dolgot csinálják, mint az előttem levő csoportok. Ha egyedül van, akkor hallgatja a fókuszcsoportot és látszólag együtt vesz részt vele.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,742 seconds.