Dr. Michael Laitman

A boldogsághoz vezetve

Kérdés

Hogyan tudok haladni az adakozás felé, ha én önző módon sóvárgok, az élvezetre, az e világban? Mért nem tudom másképp.

Válasz

Nem kell aggódni, meg van minden amit a spirituális fejlődés kér, van a csoport, ahol tudod teljesíteni a spiritualitás iránti vágyat, és ahol felfedeződik Fény, a Teremtő. Mi többre van szükséged? Van egy rendszer, amelynek segítségével növekedsz, te egy aggodó családban vagy!

Te támogatást kapsz a nagy világi csoporttól, rengeteg barátoktól. Sőt az egész világ támogat, hogy minden nap kiderül a jelentektélensége.Ezek a feltételek annyira kedvezőek, hogy már nincs miért panaszkodni. Még egy kis szerencsétlenség, és kellemetlen, hogy  mi nullák és tehetetlenek vagyunk, megmutatja nekünk az egoista világ törését, azért, hogy  meggyőzzön bennünket, hogy ez az út nélkül  nincsen semmi. Ez csak megmutatja a mi teljes tehetetlenségünket és képtelenek vagyunk  ellenállni a megszerzés vágynak, mi kis erők vagyunk, alacsonyak és boldogtalanok.

Bál HáSzulám idején a világ mindenféle élvezetek után futott, jólét, új technológiák fejlődésére küzdött, és tudományokra. És ma a világban teljes csalódás van érezve, mintha szándékosan, azért hogy támogasson minket az útunkon.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.