Dr. Michael Laitman

A szintek bennem növekednek

Kérdés

Nekünk éreznünk kell minden egyes következő szint elött a törést, amely megfelel a szintnek?

Válasz

Természetesen, különben nem tudunk felemelkedni. A törött edények által, mivel korrigálatlan vágyakat kapunk, mi korrigáljuk őket es megépítjük a következő korrigált szinteket.

Ez a szint még nem létezett soha, mi valami teljesen újat. hozunk létre. Mi csak az anyagot kapjuk meg és belőle megépítjük az új szintet. Mivel a felemelkedésünk által, felébresszük a  “NáRáNHáJ Fényét”,  minden világban, bár előttünk, csak egy gyenge fény van a” Nefes Fénye “. Mert mi bevisszük oda a vizsgálatokat és vágyainkat, mi hozzáadjuk az adakozás vágyhoz az egoista megszerzés vágyat, ezáltal felébresszük és korrigáljuk őt.

Felfedeződnek bennünk a korrekció, és mi korrigáljuk azt. És ezekben az edényekben, amely a 620-szorosa minden egyes alkalommal, mint az a edény amely fentről lefelé megjelent, megkapjuk a Reformáló Fényt, amely kitölti az edényt.

Minden szinten amelyben vagyok, mondjuk, én a 30- as szinten vagyok alulról felfelé, és ott én elérem a szintnek az intenzitását 620 szoros mértékben a maga szintjéhez képest, mivel én hozzáadom a vágyamat, a spirituális sóvárgásomat, a munkámat. És ez történik minden szinten.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.