Dr. Michael Laitman

Igazi fény hamis pénzért

Kérdés

Hogyan lehet megtanulni vonzani a korrekció Fényét?

Válasz

A különbség a mi helyzetünk és a spirituális szint között az, hogy még ha mi az hazugságában élünk is, az egóban, mi képesek vagyunk magunkra vonzani fényt. A spirituális szinten nem lehet ilyen dolgokat tenni, mert ott minden egyszerű – te már egy olyan rendszerben vagy, ahol azt kapsz, amit megérdemelsz a te helyednek és az állapotodnak megfeleően.

A mi világunkban tesznek nekünk “kedvezményeket”. És bár úgy gondoljuk, hogy ez a világ ellenünk, és kegyetlen velünk szemben, de inkább a javunkra van, és jóvoltából viszonyul felénk. Mi benne vagyunk, mint a csecsemők, akik kiabálnak és a kérnek hamis módon, és kapnak, még ha ez egy hazugság is.

Ez az egész dolog a lét értelme ezen a világon. Nem akarok összekapcsolódni a barátokkal, egy normális egoista állapotban vagyok. De én ölelkezem velük, együtt ülök velük, megpróbálok kapcsolatba kerülni, és valamilyen kapcsolatot szerezzek meg velük. És mindez az egó ellenére épül, itt nincsen semmit az egón kivül, mint a gyerekek  akik játszanak a homokozóban, vagy legóznak, amely által tanulnak. De az erőfeszítésem által, én hirtelen elkezdek kapni értelmet, érzést, helyes észlelést, elkezdek nőni, megjelennek nekem valamifajta megértések.

A legfontosabb, hogy a játékok egyre inkább valóssá váljanak, én tanulok egy kicsit összekapcsolódni másokkal, legyőzzem magam, feladom magam, tanulok, írásokat olvasok, vonzuk a fényt. És akkor hirtelen érzem az adakozás fontosságát és hiszem, hogy tényleg van valami benne.

A külvilág is segít valamit nekünk a válsága és a szenvedése által, mert már nehezen irigylem őket, mivel lássuk, hogy milyen állapotban vannak a az országok. Ez a világ csak egy befektetés. Minden más spiritualis szint egy rendszer már, és csak ezen a világon egyedi. Ezért a legalacsonyabb és legkisebb szinten fedeződik fel a mi szabad választásunk. Minden munkánk a választás a “sötétség” között.

És akkor más munkánk lesz – a kapcsolat minőségének a letisztázása, hiszen folyamatosan emeljük a spirituális “értelmet”, a kiegészítő elemeket, így felfedezzük a király vagyonát, a kinyilatkoztatását. Senki nem fog minket feltételezni, mint most.

Ezért ez az előkészítési szakasz annyira hosszú, elhúzódó, fárasztó, mivel utána használni fogjuk minden szintjen ennek a világnak, az összes többi lépcsők fokozatan. Ezért a tény, hogy élünk ebben a világban kitudjuk javítani az összes 125 spiritualitás fokozatot. És még az utolsó fokozatot is, ahol én a legalacsonyabb állapotban kell érezzem magam, mint a “piaci Simon.”

Ez nem beszél a fizikai világról, hanem egy speciális helyzetről, amely ki rajzolódik az agyamban. Szükségem van érezni benne a teljes leválást a többitől, de a mindenféle lehetőségeim által, amelyek a kapcsolatra irányuló erőfeszítések, és amely által, magamra vonzom a fényt.

És még ha a felső szint közepén vagyok, az Atzilut világban, még mindig szükségem van a fizikai szintre. Enélkül nem tudom korrigálni a valódi teremtés ponját, a”létezés a semmiből”. Nem lehet összeolvadni a Teremtőhöz, amíg nem szerezzük meg minden szinten az leválasztást, amelyet éreztem ez a világ és a többi világok között.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.